Categoriearchief: Fans

De Betere Wereld

Kayleigh Dijkstra   31 mei 2016   Reacties uitgeschakeld voor De Betere Wereld

De Betere Wereld wil consumenten middels best practises en storytelling consumenten inspireren tot een meer bewuste en verantwoorde lifestyle… De Betere Wereld is een crossmedia platform met landelijke, gratis verkrijgbare… Lees verder »

Onze Suus

Kayleigh Dijkstra   31 mei 2016   Reacties uitgeschakeld voor Onze Suus

Onze Suus is een online lifestyle magazine over natuurlijk, milieuvriendelijk, gerecycled, biologisch en eerlijk leven. Onze Suus inspireert je, als een vriendin die je vertelt wat ze heeft gezien, gevonden… Lees verder »

Job Reuten

Kayleigh Dijkstra   31 mei 2016   Reacties uitgeschakeld voor Job Reuten

Job Reuten is kunstenaar, acteur en moderator. Hij organiseert met zijn bedrijf What Is Happening Here succesvolle feesten zoals Cirque Excentrique en Cult in de Club. www.wihh.com

Eva Bartels

Kayleigh Dijkstra   31 mei 2016   Reacties uitgeschakeld voor Eva Bartels

Eva Bartels (1986) is een actrice. Haar basis ligt in film en theater. Eva werd al snel multidisciplinair en nu werkt als actrice, performer en beeldend kunstenaar. Het werk van… Lees verder »

Froukje Jansen

Kayleigh Dijkstra   31 mei 2016   Reacties uitgeschakeld voor Froukje Jansen

Froukje Jansen begon haar carrière als turnster. Enige tijd na het winnen van het Nederlands kampioenschap in 1997 besloot ze haar sportcarrière te beëindigen. In 2002 stond ze in het… Lees verder »