Recept: Infused Salt

Heb je nog een beetje De Betere Wijn Rood over en is het net te weinig voor een glas? Bekijk dan eens dit recept voor INFUSED SALT.

Benodigheden:
1/2 Glas grof zeezout
1/2 Glas De Betere Wijn Rood (hier te bestellen)

Instructies:
Leg bakpapier op de bakplaat en leg deze even aan de kant.
Voeg in een kleine kom zeezout en wij toe en mix deze.
Verspreid vervolgens het mengels over de bakplaat en bak deze 15 tot 20 minuten, tot het zout droog is en het vocht verdampt is ongeveer 95 tot 100 procent.
Het mengsel zal er nat uit zien in de oven, maar dat zal absorberen en opdrogen.
Laat het mengsel afkoelen, voeg het samen en bewaar het in een luchtdichte pot voor ongeveer 2 maanden.

rodewijnzout2

Bron: Verilymag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *