Verkooppunten

Ekoplaza

EkoPlaza is de biologische supermarkt waar u terecht kunt voor onze wijn. EkoPlaza is de grootste keten van bio-supermarkten in Nederland, met 60 vestigingen.

Dit zijn de vijf keuzes die centraal staan bij EkoPlaza:

 • EkoPlaza kiest voor betaalbaar biologisch
  Biologisch eten moet voor iedereen een bereikbare keuze zijn. De kwaliteit blijft voorop staan, dus worden er met leveranciers, telers en boeren transparante prijsafspraken gemaakt. Hierdoor krijgt ´ieder het zijne´. Een teler krijgt de prijs die hij nodig heeft om de beste kwaliteit te leveren, de klant kan genieten van een betaalbaar biologisch product.
 • EkoPlaza kiest bewust voor lekker eten
  Wie puur en voedzaam zegt, zegt biologisch. Bewust lekker eten is een gezonde keuze, ook voor de natuur. De kracht van de natuurlijke kringloop zit namelijk in de tijd en ruimte die de natuur krijgt om smaakvolle en voedzame producten voort te brengen.  Het verschil tussen ´voeding´ en ´vulling´ zit puur in het luisteren naar de natuur, in plaats van andersom. Lekker rustig!betere_wijn_betoniet_veganist_spanje
 • EkoPlaza kiest voor persoonlijk en dichtbij
  Maximaal profiteren van de natuur door haar minimaal te belasten. Dit is één van de EkoPlaza grondwetten. Dus wordt er zoveel mogelijk gewerkt met leveranciers, boeren en telers uit de omgeving. Zij brengen wat de seizoenen en de natuur dicteren.  EkoPlaza kent al haar leveranciers persoonlijk en kan zo zelf de kwaliteit en versheid van de producten controleren. Bovendien hoeft er geen onnodig transport plaats te vinden.
 • EkoPlaza kiest voor verrassend en gevarieerd in bio
  De kracht van gezondheid en vitaliteit zit in variatie, zowel voor mens als natuur. Het assortiment van EkoPlaza is dus uitgebreid en variërend. EkoPlaza werkt met leveranciers die de natuur gezond houden door gevarieerd bodemgebruik en het kweken van bijzondere producten. Een bewuste keuze die zorgt voor een grote variëteit aan gezonde producten.
 • EkoPlaza kiest voor samen
  Voor EkoPlaza betekent samenwerken: samen de kracht van de kringloop maximaal benutten. Daarom werkt EkoPlaza alleen met leveranciers, boeren en telers die de ambitie delen om mooie en eerlijke producten te maken, zodat consumenten kunnen genieten van verantwoorde biologische voeding.

Bestel De Betere Wijn via de website van Ekoplaza of Bekijk hier wat de dichtstbijzijnde vestiging bij u in de buurt is:


Grotere kaart weergeven

Natuurwinkel Columbus Heerhugowaard
Pui-Heerhugowaard

Adresgegevens:
Middenwaard 53
1703 SC Heerhugowaard
Telefoon: 072-5717780
Email: annemarie@natuurwinkelcolumbus.nl

BVba BIOgroup BE
logo
Eikenstraat 199 (Zie routebeschrijving op www.biogroup.be)
2840 Reet (Rumst)
België
Telefoon: 003232945386

De groene Vos
Stichting De Groene Vos motiveert en inspireert mensen en organisaties tot een duurzame leefstijl.
groenevos
Adresgegevens:
Hommelseweg 41
6821 LA Arnhem
Telefoon: 026-7370041

Natuurwinkel de Haven
natuurwinkel

Adresgegevens:
Haven 68
2871 CR Schoonhoven (ZH)
Telefoon: 0182 – 786967
E-mail: info@ natuurwinkeldehaven.nl

Natuurlijk Dichtbij & Op Hodenpijl

udea

Adresgegevens:
Rijksstraatweg 20-22
2636AX Schipluiden
015 – 380 1840

sam_1889

sam_1896sam_1888